Моника Валериева се оказа притежателка на най-скъпите задни части у нас.

...
Моника Валериева се оказа притежателка на най-скъпите задни части у нас.
Коментари Харесай

Известни българки луднаха по нова мода

Моника Валериева се оказа притежателка на най-скъпите задни елементи у нас. Тъй като единствено за там, моделката е броила 8000 евро. Тя се похвали с бразилско дупе, откакто се подложи на процедури за увеличение и покачване на задните елементи в болница в Истанбул. След корекциите дупето на Валериева намира място съвсем всеки ден в постовете й обществените мрежи.

Николета Лозанова яхна вълната и зарадва почитателите си с горещи фотоси на задните елементи. Откакто хубавицата направи интервенция за оформяне на бразилско дупе, от време на време демонстрира по няколко фотоса на задните си елементи в обществените мрежи. Мечтаните форми, гаджето на Ники Михайлов направи в Турция посредством способ, по който, мазнината се изсмуква  от местата по тялото, където е нежелана.

За да реализира мечтаните форми под ножа легна и фолк звездата Емануела. Бразилското дупе на Емануела е направено също в Турция. Новата облага звездата показва в последния си клип, където гордо пъчи дупето си във впити къси панталонки.

Вместо да тренира, певицата Андреа също като Моника легна под ножа. Андреа по този начин или другояче очевидно харесва повече задните си елементи от лицето, тъй като не ги стопира да ги снима и показва пред публиката в мрежата. Блондинката заплати 5000 евро за интервенцията, за тази сума са и сложени глутеални инпланти, което е тип силикон.

На ремонт на задните елементи се реши преди време и звездата Галена. Тя бе една от първите, които вкара модата на бразилското дупе. Известната с псевдонима си Деси Фотосесията също харесва да снима задните си елементи и има за какво. Моделката не стопира да тренира и паралелно с това наля хиалурон в дупето с цел да помогне на мечтаната форма.

Първата родна мис, която докара бразилските форми непосредствено от Южния континент е Марина Маринова. Преди повече от 10 години организаторката на Мис Силикон се похвали, че е трансформирала формите на задните си елементи във Венецуела. Там тя инжектирал 3 кг биополимер. Очевидно Маринова е удовлетворена от резултатите, тъй като също не пропущат да снима дупето си и да го демонстрира в обществените мрежи.

По образеца на шефката си, носителката на купата Мис Силикон Джулиана Гани, също ремонтира задните си елементи. Фитнес моделът и певица Анн Джи също обича да демонстрира добре завършеното си дупе, само че изваяно с тренировки.

С наслаждение демонстрира задни елементи и друга фитнес моделка - Биляна Йотовска. Мацката поддържа задните си елементи с усилени тренировки. На 48 години Маги Сидерова е притежател на най стегнатите натренирани задни елементи у нас. Преди години моделката се посвети на усърдни тренировки в залата и това даде резултат.

Неслучайно почитатели лепнаха псевдонима Яката Дупара на Гери-Никол, а певицата в действителност е горделив притежател на бразилски задни елементи, само че единствено на фотография. В Instagram тийнидолът споделя с почитателите си снимки, на които освен дупето, а  и цялото й тяло са повече от съвършени. Феновете обаче, които са я виждали онлайн, упрекват звездата в прекомерно потребление на Photoshop. Подбно на нея и Тита отнася отрицателни мнения  под разголените снимки, на които проличава, че е прекалила с фотошоп, написа " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР